2018-04-22

Betalning mot faktura

Vi erbjuder  betalning mot faktura! Fakturatillägg 29:-Betalningsvillkoren är 14 dagar 
Fakturan följer med i paketet och Ni betalar enkelt till BankGiro.
Sedvanlig kreditprövning görs. När vi tar del av uppgifter ifrån en extern databas skall detta from 1 januari 2011 generera en omfrågekopia. Detta brev kommer att skickas till dig ifrån det kreditupplysningsföretag som vi samarbetar med (CreditSafe i Sverige AB, Fabriksgatan 7, 412 50 Göteborg). Att en kreditupplysning hämtats visas endast för den som beställt upplysningen och för den som är omfrågad. En hämtad kreditupplysning från Creditsafe påverkar inte eventuella framtida kreditomdömen.
Gäller endast inom Sverige.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

För att handla hos Buaknallen.se ska man ha fyllt 18 år

Betalkort eller Direktbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både Betalkort och Internetbank.  Även om du inte har ett Paysonkonto kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. OBS! Du behöver alltså inte ha ett  Paysonkonto för att göra betalningen.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet.


Leverans

Vi samarbetar med Posten för paket upp till 20kg. Paketet skickas till mottagarens närmsta postombud.

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. Om inte paketet hämtas ut returneras det till avsändaren. Buaknallen förbehåller sig rätten att debitera kunden de kostnader som uppstår i samband med retur- och expeditionsavgifter f.n. är lägsta beloppet 250:-. (Detta belopp styrs av beställningens verkliga vikt och volym.)

Om paketet är skadat vid uthämtning ska det anmälas omgående till ombudet. Kontakta även vår kundtjänst via e-post kontakt@buaknallen.se

Frakt

En fraktkostnad på  29:- tillkommer på beställningar av varor som är små och lätta. En fraktkostnad på 39:- tillkommer på beställningar upp till 500 gram. 59:-på alla övriga beställningar oavsett mängden och gäller endast för leveranser inom Sverige. Du ser alltid vilken frakt som gäller för Din beställning i kassan

Priser

Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inklusive moms (25%). Priset som gäller vid beställningstillfället är det som gäller även vid leveranstillfället med reservation för systemfel, skrivfel och prisändringar pga. väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms.

Avbeställning/Ändring

Önskar Ni avbeställa eller ändra Er beställning måste det ske omgående. Kontakta vår kundtjänst via e-post kontakt@buaknallen.se, så hjälper vi Er med detta!

Ångerrätt/Bytesrätt

Vi tillämpar Distansförsäljningslagen för privatpersoner vilket innebär att konsumenten har rätt att ångra köpet inom 14 dagar efter att varan mottagits. För att ångerrätten ska gälla måste produkten vara oanvänd och förpackningen vara hel, helst obruten.

Returfrakten betalas av konsumenten.

Om Ni ångrar Ert köp ber vi Er att kontakta vår kundtjänst e-post kontakt@buaknallen.se inom 14 dagar efter att Ni tagit emot varan. För att vi ska kunna hjälpa Er snabbt och smidigt behöver vi Ert kvittonummer, Namn och produktens namn. När vi har mottagit varan gör vi en kontroll av att den är ok. Efter att kontrollen är färdig gör vi en återbetalning.

OBS! VI TAR EJ EMOT RETURER SOM SKICKATS MOT POSTFÖRSKOTT!

Garanti/Reklamation

Naturligtvis ger vi garanti på alla de produkter Ni köper hos oss. 1 års garanti på samtliga produkter (Ej för själva batterierna som ingår!). Detta gäller om inte annat anges på produkten och det gäller för alla, privatpersoner och företag. Som privatperson omfattas Ni även av konsumentköplagen, vilket innebär att Ni har reklamationsrätt i 3 år.

Garantin omfattar fabrikations- och tillverkningsfel. Om varan går sönder pga. att anvisningar inte följts samt allmän förslitning, våldsamma lekar eller annan ovarsam behandling räknas det inte som fabrikationsfel.

Köparen ska reklamera en felaktig vara inom skälig tid efter att felet uppmärksammats. Enligt Konsumentköplagen är det vid reklamation efter garantitidens slut upp till konsumenten att bevisa att felet fanns redan från början. Spara alltid kvittot för eventuella garanti- och reklamationsärenden.

Vid reklamation vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post kontakt@buaknallen.se.

För vidare information se www.ko.se

Personuppgifter/Cookies

När Ni lägger en beställning hos oss uppger Ni personuppgifter som namn, adress, telefonnumnner och mailadress. I samband med beställningen och eventuell registrering godkänner Ni att vi lagrar och använder Era uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot Er. Alla uppgifter behandlas konfidentiellt och buaknallen.se lämnar aldrig ut några personuppgifter till tredje part.

Transportskada/Fel varor

Vid dold transportskada, fel varor eller saknade varor skall anmälan ske till kundtjänst via e-post kontakt@buaknallen.se inom 3 dagar.

Om Ni mottar en vara där ytterpaketet har blivit förstört under transporten - anmärk detta först till utlämningsombudet/chauffören omgående, sedan kontaktar Ni kundtjänst via e-post kontakt@buaknallen.se inom 3 dagar.